Sunday 29 January 2017

Amazing Goat On Vertical Face Of Arjuna's Penance




boston bombing conspiracy

 În calitate de funcționari federale și locale de aplicare a legii din Massachusetts scurge de zi cu zi tot mai multe detalii cu privire la ceea ce a condus la atentatele cu bombă gemene care au zguduit sfârșitul maratonului din Boston, la 15 aprilie și despre motivele și modul de operare al fratilor ceceni in spatele atacului mortal , elemente marginale continuă să se răspândească o gamă largă de teorii ale conspirației care sugerează că publicul nu i se spune adevărul despre incident.
 Teoriile conspiraționiste au fost întotdeauna o parte a societății americane. Într-adevăr, în timpul premergătoare războiului revoluționar, mulți patrioți au crezut că Legea Ștampila 1765 și Actul de ceai din 1763 precum și alte măsuri nepopulare au făcut parte dintr-un complot de suzeranii lor britanici de a instiga disidenței violente în colonii. Așa că teoria merge, britanicii s-ar zdrobi această revoltă și a instala un despot pentru a rula exploatațiile lor în America de Nord.
Poate suna ciudat pentru urechile moderne, dar înainte de a ne lua prea îngâmfat, este important de remarcat faptul că, în epoca noastră unii au acuzat atacurile 9/11 asupra guvernului SUA și unii pretind că Sandy Hook sindrofie de fotografiere a fost activitatea avocaților controlul armelor de foc care spera să folosească incidentul ca o scuză pentru a confisca armele americanilor.
Atentatele cu bombă din Boston Marathon au adus un întreg val nou de idei despre evenimentele de slab la linia de sosire, când trei persoane au fost ucise și 264 au fost rănite de două bombe improvizate.
 Iată ce a scris Watson: "Un episod din martie a popular tip spectacol de familie, care a fost difuzat mai întâi mai puțin de o lună în urmă aspectele prezis eerily ale atacului din Boston Marathon, ilustrând personajul principal detonantă două bombe, în plus față de câștigarea maraton prin uciderea restul dintre participanți. "


. Manifestare exterioară a esenței unui lucru, unui proces etc.

 . Manifestare exterioară a esenței unui lucru, unui proces etc., care este accesibilă, perceptibilă în mod nemijlocit. 2. Proces, transformare, evoluție, efect etc. din natură și din societate.
 Aspect al naturii în mișcare; formă exterioară a lucrurilor prin care se manifestă esența lor și care poate fi percepută direct prin organele senzoriale. Materia organică constituie un fenomen mult mai nou, produs al unei îndelungate dezvoltări. LENIN, O. XIV 64. ◊ Fenomen al naturii= manifestare a unui element al naturii; p. ext. element al naturii. Ploaia este un fenomen al naturii. ♦ Fapt. Răscoala din Țara Romînească [1821] nu trebuie privită ca un fenomen izolat, ci în cadrul general al frămîntărilor epocii. IST. R.P.R. 292.



Top 5 Cele mai stranii Fenomene pe filmate Cameră | Mega Top Video HD

                    http://mp3won.com/mp3/fenomene_paranormale.html


       
               

Sunday 9 August 2015

Fenomene stranii-Fenomene stranii intr-ONU a stat din Republica Moldova | Ziarul ...

Fenomene stranii intr-un stat din ONU Republica Moldova | Ziarul ...
                     http://www.romaniatv.net/top-10-cele-mai-misterioase-locuri-din-lume-fenomene-paranormale-sau-conspiratii-guvernamentale-foto_216629.html                   
                   http://www.descopera.ro/fenomenele-paranormale/4693408-topul-fenomenelor-paranormale-din-ultimul-an                 
                 http://www.antena3.ro/actualitate/inedit/bizar/ozn-deasupra-moscovei-imagini-cu-un-fenomen-straniu-video-82161.html            
             http://stirileprotv.ro/stiri/international/invazie-de-ozn-uri-in-marea-britanie-trei-in-doua-saptamani-vezi-video.html                  



. Fenomene stranii intr-un stat din ONU Republica Moldova Obiectele DIN casă

ard Sau se muta singure.                                                                    http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/Mistic/fenomene-stranii-intr-un-sat-din-republica-moldova-obiectele-din-casa-ard-sau-se-muta-singure--83202.html               

OMULEŢII GRI-Fenomene stranii OMULEȚII GRI (IV) | ZiarTricolorul

Fenomene stranii OMULEȚII GRI (IV) | ZiarTricolorul
                 http://www.crimetime.ro/live-show/intalnirile-dintre-astronauti-si-ozn-uri-crimetime-live-show-cu-elena-lasconi-joi-ora-14-00.html               
                    http://www.ziartricolorul.ro/fenomene-stranii-omuletii-gri-iii/                      







Versiunea straniu mod, incidentul sa petrecut versiune Insula Manhattan ȘI SE Pare
Ca au existat mai multe martori. În general, aparițiile

extratereștrilor Sînt Asociate cel mai ...                                                         http://www.ziartricolorul.ro/fenomene-stranii-omuletii-gri-iv/